●●●αкℓıмıη_σ∂αℓαяı●●● Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 25/07/09 Yaş : 34 Nerden : istanbuL
| Konu: Gökçe Şarkı Sözleri Perş. 06 Ağus. 2009, 06:34 | |
| Aradım Seni
Aşığım ben sana Herşeye varım n'olur anla Eridim bittim mahfoldum Artık dayanmaya yoruldum Kafaya taktım seni ben Ya benim olcaksın ya benim Eridim bittim mahfoldum Artık dayanmaya yoruldum Aradım seni bu şehirde Hadi kork düştüm peşine Bulsam seni bir yerde Na na na na na na... Böğürtlenli Reçel
Ben senin böğürtlenli reçelin Meleğin, bebeğin, herşeyin
Ben senin böğürtlenli reçelin Meleğin, bebeğin, herşeyin
Dedim ya nasıl bitti Herkes hep bunu istedi
Of...biter.. Bu acı beklemeye değer...
Of...biter.. Bu acı beklemeye değer...
Ben melek yüzlü şeytan Yalancı, düzen bozan Hep uçlarda yaşayan Hayatın umursamayan
Of... biter.. Bu acı beklemeye değer...
| Seviyorum Özlüyorum
Sus ağlama Yalan konuşma Dur, bağırma Boşuna yalvarma...
Seviyorum, özlüyorum, istiyorum Seni hala. Arıyorum, soruyorum, yollarına bakıyorum.
Ah, dayansam, inansam sözüne Ah, dağılsam, kaybolsam bedeninde
Seviyorum, özlüyorum, istiyorum Seni hala. Arıyorum, soruyorum, yollarına bakıyorum |
| |
|
●●●αкℓıмıη_σ∂αℓαяı●●● Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 25/07/09 Yaş : 34 Nerden : istanbuL
| Konu: Geri: Gökçe Şarkı Sözleri Perş. 06 Ağus. 2009, 06:41 | |
| Vay Be Ben Neymişim
Kim görmüş im sevmiş benim kadar Mucize aşklar yaşayıp. Kim ölmüş benim kadar Kim gömüş kim sevmiş benim kadar Mucize aşklar yaşayıp Kim ölmüş benim kadar Şarabı şişeden içmişim Balı peteğinden yemişim. Hergün şarkı söylemişim Bunu bir ben bilmişim. Şarabı şişeden içmişim. Balı peteğinden yemişim. Hergün şarkı söylemişim Bunu bir ben bilmişim. Vay be, ben neymişim Vay be, ben neymişim Vay be, ben neymişim Vay be, ben neymişim Vay be... Hiç kimse, hiç kimse benim kadar Tanıyamaz asla seni, sen kendinde buldun beni Hiç kimse, hiç kimse benim kadar Tanıyamaz asla seni, sen kendinde buldun beni Şarabı şişeden içmişim. Balı peteğinden yemişim. Hergün şarkı söylemişim Bunu bir ben bilmişim. Vay be, ben neymişim Vay be, ben neymişim Vay be, ben neymişim Vay be, ben neymişim Vay be... Umrumda Değilsin
Ben sendeyim. Sen nerdesin? Aklımda benimle her an her yerimde Ben senleyim Sen kimlesin? Beraberken bilmem benimle misin? Aaa, aaa! Artık umrumda değilsin Biliyorum benim değilsin Aradığım o aşk sen değilsin Hadi git şimdi bensizsin! Tamam şimdi Yeni geldi Aklımdan gitti Hemen şimdi Artık umrumda değilsin Biliyorum benim değilsin Aradığım o aşk sen değilsin Hadi git şimdi bensizsin! Senden Önce
Eğleniyodum, içiyodum ben her gece Geziyodum, tozuyodum hep. her yerde
Eğleniyodum, içiyodum ben her gece Sigara, müzik, meze ve rakı muhabbet herkese.
Senden önce hiç kimse Senden önce hiç kimse Senden önce hiç kimse Bana dokunamadı, sokulamadı.
Eğleniyodum, içiyodum ben her gece Geziyodum, tozuyodum hep. her yerde..
Eğleniyodum, içiyodum ben her gece Sigara, müzik, meze ve rakı muhabbet herkese.
Senden önce hiç kimse Senden önce hiç kimse Senden önce hiç kimse Bana dokunamadı, sokulamadı. Sen
Sen benim güzel bebeğim Sen benim herşeyim, erkeğim Dedim ya nasıl gittin? Dedim ya nasıl gittin?
Sen benim kadehim, göz yaşım Sen benim ilk ve son aşkım Dedim ya nasıl gittin? Dedim ya nasıl gittin?
Sen benim yaşama sebebim Sen benim ölmek isteğim Dedim ya nasıl gittin? Dedim ya nasıl gittin?
Sen benim güzel bebeğim Sen benim herşeyim, erkeğim Değilsin anladım Değilsin anladım
her gece
O deli çağ geldi geçti İçimi de yaktı geçti Sanma şimdi büyüdüm ben Daha da küçüldüm
Daha da küçüldüm
Bu yasa, düzen, nefret, kinler Hırsız, polis ve katiller Ay, güneş, dünya elimde hala Baktım ben hayata
Baktım ben hayata
Gelsen yanıma her gece MESAJI OKUMA VE SİL! seninle Bak eriyorum her gece İçiyorum seninle
Gel yanıma her gece MESAJI OKUMA VE SİL! senle Bak eriyorum her gece İçiyorum... seninle...
Gelsen yanıma her gece MESAJI OKUMA VE SİL! seninle Bak eriyorum her gece İçiyorum seninle
Gel yanıma her gece MESAJI OKUMA VE SİL! senle Bak eriyorum her gece İçiyorum... seninle...
| |
| |
|